'L-Y-DERSCHAP:
ANDEREN LEIDEN
BEGINT BIJ JEZELF'

BEGIN VANDAAG NOG EN INSPIREER JEZELF EN ANDEREN!

Ben je geboren tussen 1977 en 1995? Ben je ambitieus en ga je een uitdaging niet uit de weg? Heb je een goede opleiding gevolgd en maak je de eerste stappen op de carrièreladder? Dan is het zaak om nu te investeren in het onderhoud en de groei van jouw persoonlijk leiderschap!

Jouw carrière is voor een substantieel deel afhankelijk van hoe goed je jezelf kent, hoe jij feiten waarneemt, welke keuzes jij maakt, de weerbaarheid die jij toont en hoe jij voor jezelf op komt; jouw persoonlijk leiderschap. Je worstelt in deze fase met allerlei vragen: maak ik de juiste keuzes? Doe ik de juiste dingen? Doe ik het goed (genoeg)? Is dit echt wat ik wil? Wat voeg ik toe, als mens en als professional?

Het spgl-programma biedt je een business coach. Een sparringpartner en kritische spiegel om jouw persoonlijk leiderschap te helpen ontwikkelen. Alleen als je een goed leider bent voor jezelf, kun je de juiste koers bepalen in je carrière en anderen inspireren.

Kijk je wel eens naar leidinggevenden om je heen en denk je: ik zou het anders willen doen? Investeer dan nu in jezelf: leer in jouw spiegel te kijken en durf jezelf echt te leren kennen. Hiermee leg je de basis om –ook nu al- een inspirerend voorbeeld voor anderen te kunnen zijn.

DOEL VAN HET SPGL-PROGRAMMA

Het doel van het spgl-programma is om geheel vrijwillig en zonder consequenties (gesprekken zijn altijd 100% vertrouwelijk), je zelfinzicht te vergroten.

ZO WERKT HET

Aan de hand van een aantal kernthema’s ga je op afgesproken tijden (4x per jaar) een gesprek aan met jezelf. Je doet dit door vooraf een vaste vragenlijst in te vullen en vervolgens hierover een gesprek met mij te voeren. Vragen die in de lijst aan bod komen, zijn: Ga je vaak met een tevreden gevoel naar huis? Waar ben je trots op, als je terugkijkt op de afgelopen 3 maanden? Kun je om hulp vragen? Wie kun jij ondersteunen en waarmee? Hoe heb je jezelf verrast? Van wie leer je het meeste? Dit zijn een aantal voorbeeldvragen, maar tijdens het gesprek zullen we de thema’s tegen het licht houden en ingaan op de dingen die er, op dat moment, voor jou het meeste toe doen.

RESULTAAT

Je krijgt tijd en ruimte voor jouw persoonlijke groei en zoektocht naar vervulling. Gedurende de gesprekcyclus van 4x per jaar bouw je aan een persoonlijk dossier wat je helpt om patronen bij jezelf te gaan herkennen. Je zult minder verrast worden door onverwachte gebeurtenissen, omdat je jezelf steeds beter kent en weet wat je wilt. Het resultaat is dat je bewuster gaat leven en bewustere keuzes gaat maken. Dit kan je helpen in je carrière, maar ook in je privéleven.

OOK BELANGRIJK OM TE WETEN:

Het is een gegeven: high-potentials uit de Y-generatie zijn gevoelig voor burn-outs! Misschien herken je dit. Bijvoorbeeld doordat het een collega of vriend van je is overkomen, of omdat je het zelf (bijna) hebt meegemaakt. Om mee te doen aan het spgl-programma hoef je in ieder geval geen burn-out of midlifecrisis te hebben! Wel vergroot het je kans om er in de toekomst een te vermijden!

WIL JE EENS - VRIJBLIJVEND - KENNISMAKEN MET HET SPGL PROGRAMMA?

klik hier

klant aan het woord: 'Wat verwacht je van een goede coach? Iemand die je direct een veilig gevoel geeft, die je weet te raken in een gesprek, die je weet te motiveren, je helpt te vinden wat je zoekt door te spiegelen te reflecteren en op het juiste moment precies de juiste vraag weet te stellen. Met heel veel plezier samengewerkt met Marloes, een aanrader voor één-ieder die op zoek is naar coaching en begeleiding.’ Bas de Jong, consultant IG&H